Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΟΑΣΘ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΡΑΜΜΗ Νο 50






Η γραμμή 50 του ΟΑΣΘ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς και διαφορετικούς τρόπους γνωριμίας της πόλης μας. Με σταθμούς στα πιο σημαντικά μνημεία τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν κι να ανακαλύψουν τη Θεσσαλονίκη. Αφήστε τα να κάνουν τους ξεναγούς στις υπόλοιπες ομάδες αφού μελετήσουν το χάρτη και τις διαδρομές του λεωφορείου.


ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Θ.
Την 1η Σεπτεμβρίου 2009, ο Ο.Α.Σ.Θ., με σεβασμό  στον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε και λειτουργεί την «Πολιτιστική Γραμμή», που ξεκινά απ’ τον Λευκό Πύργο και δια περιήγησης 50 λεπτών της ώρας, παρέχει στους επιβάτες, μέσω του προβαλλόμενου, δια της τηλεματικής, οπτικοακουστικού υλικού (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα), αλλά και των πληροφοριακών εντύπων (επίσης στην ελληνική και αγγλική), υπηρεσίες γνωριμίας  με ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης.
Το ειδικά εξοπλισμένο και εξωτερικά επενδεδυμένο εικαστικά λεωφορείο, οι Συνοδοί που με προθυμία και ευγένεια διανέμουν τα πληροφοριακά έντυπα και παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σε κάθε επιβάτη, συμβάλλουν σημαντικά στις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.
Κατεβάστε εδώ το πληροφοριακό έντυπο της πολιτιστκής γραμμής στα Ελληνικά: http://www.oasth.gr/pdf/route50.pdf 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου